Moederdagactie in Koksijde - Oostduinkerke - Wulpen

Op 14 mei 2017, over deze onderwerpen: Activiteiten & Afdelingswerking

Bloemen!
Naast onze mama’s hebben we dit weekend ook onze plaatselijke ondernemers in de bloemetjes gezet, en dit namens onze N-VA afdeling in Koksijde-Oostduinkerke.

Onze gemeente kent een magnifiek verenigingsleven, en ook fantastische ondernemers. We willen hen specifiek bedanken. Met hun winkels, restaurants, hotels, cafés,... zetten ze Koksijde-Oostduinkerke op de kaart. Daarvoor verdienen zij overigens niet alleen onze dank, maar bovenal ook ons respect.

Helaas werd in Brussel niet steeds een beleid gevoerd dat onze KMO's ondersteunde. Wij zijn blij dat de huidige federale en Vlaamse regering daarin verandering hebben gebracht. Dat zij onze KMO's wél naar waarde schatten.

Het beleid dat wij in deze regeringen voeren, levert resultaten op. Onze ondernemingen zijn competitiever, nooit eerder waren er zoveel starters, en ook het aantal faillissementen is sterk gedaald.

In onze KMO-brochure lijsten wij de belangrijkste maatregelen nog eens op. Serieuze stappen zijn alvast gezet, meer blijft nodig. Dat is alvast ook waarvoor N-VA zich zal blijven engageren! Voor onze ondernemende gemeente!

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is