Lentefeest en voorstelling kandidaten lijst NVA Koksijde 2012

Op 31 mei 2012

De N-VA lijst Koksijde voor de gemeenteraadsverkiezingen is op één kandidaat na rond. Nog niet alle kandidaten kennen hun plaats. Het partijbestuur heeft het over een gezonde mix uit alle lagen van de bevolking, een lijst ook zonder ontevredenen en met nieuwkomers.

Rita Gantois trekt de lijst gevolgd door Peter Hillewaere en Greet Verhaeghe. Voorzitter Eddy D'hulster staat op plaats veertien.

De gemiddelde leeftijd op deze N-VA-lijst bedraagt 51 jaar. De jongste kandidaat is 20 jaar, de oudste 75. Jong en oud gaan samen hand in hand.

We hebben vier 20-ers, één 30-er, vijf 40-ers, zes 50-ers, acht 60-ers en één 70-er.

 Wat betreft de beroepen volgende kenmerken: 1 kandidaat uit landbouwmidden, 3 vrije beroepen, 15 loontrekkenden, 5 zelfstandigen, 2 huismoeders, 6 gepensioneerden.

 

 Wat woonkern betreft, haalt Oostduinkerke duidelijk de bovenhand met 16 kandidaten. Zes wonen in Koksijde, 2 in Sint-Idesbald en 2 in Wulpen.

 

 De lijst vertegenwoordigt een 35-tal verenigingen waarvan de kandidaten lid, bestuurslid of zelfs voorzitter zijn. Cultuur, sport, jeugd, het is allemaal aanwezig in zeer variërende aard, van Davidsfonds tot ontwikkelingswerk in Roemenië, van garnaalvisserij te paard tot carnaval.

 

 De kandidaten vertegenwoordigen ook een 25-tal raden en comités: van het schepencollege, gemeenteraad en OCMW-raad tot de feestcomités van de kernen, van de handelaarsbonden en gemeentelijke adviesraden tot de schoolraden tot het bloemencomité.

 

 Deze lijst is dus zonder meer een spiegel van het maatschappelijk leven van onze gemeente.

Voor een selectie klik je op de groepsfoto, alle andere foto's vind je terug op https://picasaweb.google.com/102343939442391970126/LentefeestEnVoorstell...

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is